• Home
 • Foto
 • iunie 2012
 • retelewireless.ro
 •  

  Google Doodle

  December 24th, 2010

  Google celebrează oficial sărbatorile de iarnă prin lansarea Google Doodle, o felicitare interactivă de sărbători, cu 17 scene din jurul lumii.
  Moș Crăciun pe acoperiș (sus pe casă), marele zid chinezesc, muntele Fuji, gondole in Veneţia, dansatori indieni tradiționali, Catedrala Sfântul Vasile din Moscova, tradiționalul Buche de Noel, o imagine din deșertul Sahara, sau Lampa Henna sunt doar cîteva exemple reprezentate în Doodle-ul creat de designerul Micheal Lopez. Cinci artiști au lucrat mai bine de 250 ore doar pentru a se decide asupra conceptului, și încă 6 luni să pună în practică grafica ce va rămîne pe pagina de start a Google pînă la sfîrșitul Crăciunului 2010.
  Inițial autorul intenționa să posteze Doodle-ul în trei bucăți diferite, pe parcursul a trei zile. În final însă, pe măsură ce lucrările avansau, s-a decis să apară într-o singură bucată. În timp ce plimbați cursorul deasupra fiecărei icoane aceasta se va mări corespunzător, iar un simplu click pe simbolul afișat vă va aduce rezultatele Google cu explicații referitoare la elementul în cauză.
  Google Doodle Christmas 2010


  Primiti cu iPadul?

  December 24th, 2010

  Urmăresc frecvent www.boio.ro. Azi am descoperit aici, cum era și firesc (pentru că ori suntem fani Apple, ori nu mai suntem …) un filmuleț foaaaaarte interesant despre iPad. Urmăriți și vă delectați cu o melodie de sezon!


  Touchless Gesture User Interface for tablets

  December 24th, 2010

  Elliptic Labs. Touchless Gesture User Interface for tablets. From Elliptic Labs – www.ellipticlabs.com . To be demoed at CES in Las Vegas 2011.
  Interfață fără atingere, doar cu gesturi, pentru tablete. Va fi prezentată la CES 2011 în Las Vegas.
  Matrix frate … !


  THE DIGITAL STORY OF THE NATIVITY

  December 23rd, 2010

  ExcentricPT. O companie portugheză al cărui sait categoric merită văzut. Pentru posesorii de iPad și iPhone4 nejailBreak-uite am vești proaste. E tot numai “fleș”. Sau poate mă înșel eu. Mă rog, băieții se ocupă de realitate virtuală, prezentări și în principiu absolut tot ce se poate face la ora actuală în domeniul prezentărilor/reprezentărilor pe web. Zic ceva și de proiecte pentru iPad, … dar hai să vedem care este viziunea lor asupra nașterii Domnului. Cum ar fi circulat în “social media”, povestea nașterii lui Isus.
  Povestea Crăciunului transmisă prin intermediul Facebook, Twitter, YouTube, Google, Wikipedia, Google Maps, GMail, Foursquare, Amazon, ș.a.m.d.


  Adventube .ro

  December 23rd, 2010

  Adventube.ro ! Am dat azi peste ei. N-am nimic în comun cu ei, dar nici împotrivă. M-am uitat la două filmulețe (cele de mai jos) și pot spune că au totuși ceva interesant. Nu le-aș mai revedea, dar nici nu pot spune că nu mi-au plăcut. Primul chiar se potrivește cu spiritul Crăciunului 2010. Și ține minte: “Dacă-ți faci o casă, să n-o faci pe nisip!!!”

  Al doilea și mai moralist, dar nu e rău deloc.